Terugkeer naar innerlijk Afrika

Terugkeer naar innerlijk AfrikaWie heeft er geen heimwee naar dat innerlijke Afrika, het Afrika van de dromen waaruit we in de ochtend gelukzalig wakker worden als blije mensen?”

Zoals Afrika op de wereldbol duidelijk het hart vormt tussen de continenten, zo is ook ons hart het kloppend middelpunt van ons bestaan….de Terugkeer naar Innerlijk Afrika is als een metafoor van onze levensreis en alles wat we onderweg meemaken, in verleden en heden.

We gaan in de cyclus van 7 stadia (zie Zicht op Leefblind 3) in relatie tot de 4 continenten (noord, zuid, west en oost t.o.v. Afrika) testen en duiden m.b.t. ons persoonlijke doel.

We leren de kenmerken van de 4 continenten als metaforen van de verschillende levensfasen en de daarbij behorende testprocedure om evt. onbalans vast te kunnen stellen en in balans te brengen.

Van het midden (de oer-adem), naar het zuiden (de adem van het zuiden die de wereld omstroomt), het westen (daar waar de zon omlaag gaat), het noorden (helder licht in de koele nacht), het oosten (de zonsopgang), terug naar het zuiden en naar het midden (beginpunt, middelpunt én eindpunt; het hart), maken we een wereldreis binnen in onszelf om tenslotte gelukkige en prachtige mensen te zijn…

 

Aantal lesuren: 16 uur

Vereiste vooropleiding: Geen

Kijk hier voor cursusdata 
Stuur een mail voor info of opgave

Deze cursus wordt gegeven door Coby Schasfoort en Els Jansen 

Locatie: Bosweg 4 A, Witteveen (Dr.)

Kosten 295,- excl. lesmateriaal en excl. lunch á € 25,- per dag.